Zakelijke klant? Klik hier voor meer informatie Icon

Evenementen

Evenementen zijn altijd spannend voor de organisator: loopt alles volgens plan? Hebben we genoeg hapjes en drankjes, zullen de gasten op tijd komen? En dan, als alles goed verloopt, wil je dat het vastgelegd is toch? Leef helpt door te ontzorgen. Van nature brengt Leef een stukje ontspanning met zich mee, want die foto's en films daar hoef jij je niet druk om te maken!

Bruiloft


Hoe werkt het nu eigenlijk, een fotograaf zoeken voor je bruiloft? Ik kan je vertellen hoe het bij mij werkt. Ten eerste, COOL ! Want je benaderd mij met een mailtje of je belt me, omdat je waarschijnlijk mijn foto's mooi vindt. Dat is het begin en uiteraard enorm belangrijk. We kijken dan eerst meteen of ik beschikbaar ben op jullie datum. Daarna begint het bij het eerste kennismakingsgesprek, vaak met zowel de bruidegom als de bruid, zodat ik jullie wat beter leer kennen, maar nog belangrijker, dat jullie mij leren kennen. Op jullie mooie dag is het fijn als je je op je gemak voelt én het vertrouwen hebt dat het allemaal goed gaat komen. Dit gesprek kan ook via bv skype of facetime als jullie ver weg wonen. 

In dit gesprek probeer ik in te schatten wat voor soort foto’s en op welke manier het beste bij jullie past, hierover hebben we het samen. Willen jullie een second shooter, van welke foto's zijn jullie weg, zijn er bijzonderheden waar we rekening mee moeten houden, noem maar op. Daarna wordt het beeld van de bruiloft vaak ineens een stuk duidelijker voor ons beide. 

Daarna maak ik een passende offerte. Je hebt erna natuurlijk nog tijd om na te denken en thuis te overleggen of je mij jullie dag wil vast laten leggen. Zo kun je met meerdere fotografen afspreken (dat raad ik in ieder geval wel aan) en de juiste beslissing maken. Volg je gevoel, dan zit je er nooit naast! 

Je krijgt van mij alle foto's die ik maak op deze dag, natuurlijk wel na een uitgebreide selectieronde. Alle foto's worden bewerkt op licht, scherpte en eventuele oneffenheden, maar nooit zwaar of met een neppe uitstraling. Mochten er na de aflevering nog wensen zijn in nabewerking dan ben je uiteraard welkom om deze bij me in te dienen. Uiteindelijk wil ik dat jullie helemaal tevreden zijn met de foto's, dat is het belangrijkste. De zwart wit bewerking is een veel voorkomend fenomeen in mijn reportages en zullen ook zeker niet ontbreken, deze foto's krijg je uiteraard ook in kleur. 

De aflevering is een mooie USB-stick met alle hoge resolutie, digitale foto's, inclusief een mini album met de sneak preview erin. Deze zijn verpakt in een prachtige bewaardoos of tas. Ik ben altijd opzoek naar nieuwe en creatieve verpakkingsmogelijkheden, dus deze veranderen nog wel eens als ik iets moois, nieuws tegen kom! 

Fotoboeken maken doe ik ook, deze maak ik digitaal op, met een selectie naar wens, en laat ik maken bij Konpoli, exclusief voor professionele fotografen maken zij geweldig mooie fotoboeken van TOP kwaliteit. Ze denken mee om mijn creatieve ideeën tot oplossingen te laten komen. Werkelijk elke cent waard. Vanaf 450,- heb je al een heel mooi groot fotoalbum. 


Mijn stijl wordt beschreven als puur, echt en met een vleugje fine art. Ik ben relaxed en stel jullie op je gemak. Natuurlijke, echte reportage van jullie allermooiste dag, dat is mijn vak. Ik ben creatief en kan goed omgaan met de wispelturigheid van een bruiloft. Op deze dag gaan momenten snel voorbij en moet je goed opletten, constant. Het enige moment dat ik mn camera even weg durf te leggen is op de wc (die ik al bijna niet op durf te zoeken omdat ik bang ben een moment te missen!) of als ik aan het eten ben, want dat moet nu eenmaal gebeuren. Zelfs dan ligt hij naast me op de tafel zodat het niet langer dan 3 seconde duurt om hem te pakken.

Na het thuis komen zet ik meteen alles 2 dubbel over op m’n harde schijven en kan ik met een gerust (en voldaan) hart gaan slapen. Ik kan me geen wereld meer voorstellen waarin ik deze dagen niet kan vastleggen, ik krijg er energie van en vind het geweldig om elke keer weer het tofste plaatje te maken dat mogelijk is op dat moment. Ik ben professioneel, betrouwbaar, creatief, alert, energiek en ga voor, op en na jullie dag voor jullie door het vuur voor de tofste herinneringen!

Dus ben je op zoek naar een enthousiaste bruidsfotograaf met veel ervaring? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Neem contact met me op en ik kijk meteen of ik jullie datum nog beschikbaar ben. Ik heb een groot netwerk van fotografen en 2nd shooters om mij heen, mocht ik niet kunnen dan heb ik wellicht nog een aantal andere opties in petto!

En alsof dat nog niet genoeg is... werk ik ook nog eens graag en vaak samen met een zeer ervaren videograaf met een enorme bak aan ervaring in de trouwbranche. Cheers Moving Memories weet precies de juiste momenten vast te leggen, waardoor jullie nog jarenlang met bewegend beeld kunnen nagenieten van de bruiloft. Met de mooiste muziek eronder worden de emoties nog intenser en hebben jullie een schitterende samenvatting van jullie liefde! 

Rene & Femke van Cheers / Moving Memories op Vimeo.